fbpx

¿QUI SOM?

Som un grup d’especialistes en Facility Management o gestió d’edificis i els seus serveis generals, sumant més de 50 anys en la gestió d’edificis, cadascú en la seva especialitat.

La gestió de més de 500 edificis d’oficines, 20 palaus judicials, 10 presons, 6 hospitals, més 4.000 vivendes i la formació de 300 Facility Managers a Espanya i Llatinoamèrica, avalen el nostre treball.

PRINCIPIS FONAMENTALS DE FMIC

INDEPENDÈNCIA: En qualitat d’assessors de serveis, cuidem sempre la independència respecte a tercers, especialment en la presa de decisions referent a proveïdors o socis del nostre client.

FIABILITAT: Cap dada o coneixement adquirit en el procés d’assessoria serà transmès a tercers, posant en pràctica l’assessoria artesanal.

OBJECTIVITAT: El nostre assessorament basa el seu èxit en l’avaluació dels riscos i oportunitats de cada decisió.

COMPETÈNCIA: Només oferim el nostre assessorament en aquells camps en què tenim experiència.

Serveis

Els nostres serveis estan orientats a les persones i organitzacions que gestionen edificis i els seus serveis tant al sector privat com al públic:
Facility Management

Facility Management

FMIC ha gestionat més de 5000 actius immobiliaris basat en un model propi i en més de 50 anys d’experiència acumulats.

Saber més…

Seguretat Estrategica

Seguretat Estrategica

FMIC està habilitada pel Ministerio del Interior i té departament de seguretat inscrit a Registro Nacional de Seguridad Privada amb número 987.

Saber més…

Programes Formatius

Programes Formatius

A FMIC utilitzem metodologia pròpia que ensenyem per mitjà de CEEUS (Centre Europeu d’Estudis Universitaris i Superiors).

Saber més…

MARCAS DE FMIC

Notícies

Es muy fácil hablar por teléfono, es tan familiar y cotidiano que somos capaces de hacerlo sin recibir clases de cómo hacerlo.  Incluso puede parecer ridículo invertir tiempo en aplicar algunas buenas prácticas que mejoren nuestro sistema de aprendizaje, nos convertimos en “autodidactas” en el uso del teléfono. La gestión incorrecta de las conversaciones al […]

    AÚN ASÍ CHINA EN SUS 5.000 AÑOS DE IMPERIOS FUE INVADIDA EN 3 OCASIONES, ¿SABÉIS CÓMO LO CONSIGUIERON? ENTRARON POR LA PUERTA PRINCIPAL… ¿OS IMAGINÁIS CÓMO? El ejército mongol entró gracias a la ayuda del personal que custodiaba y mantenía las puertas de la entrada principal. Sin violencia ni armas, simplemente convenciéndolos de […]