fbpx

Curso Facility Management subvencionado 100%

FMIC, CITILAB, Ajuntament de Cornellà i AMB impulsen la formació subvencionada 100% en matèria de Facility Management.

Què és el Facility Management?

El Facility Management és la disciplina que permet gestionar edificis i serveis generals optimitzant els recursos que es dediquen a la seva gestió. El curs professional de Facility Management està orientat a la integració de diferents professions en una sola. Es tracta d’una perspectiva innovadora en l’àmbit de les organitzacions i de l’espai públic, en concret, de les futures ciutats intel·ligents que demanden professionals amb noves competències. El Facility Management és una disciplina que poc a poc va prenent força en el nostre context, però l’èxit de la qual ja s’ha demostrat en altres països.

A qui va dirigit?

Aquesta proposta formativa impulsada per FMIC, amb la col·laboració de Citilab, i el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, pretén donar una oportunitat de reconversió de perfils professionals cap a la tendència del Facility Management, a aquelles persones en situació d’atur, que acreditin la seva situació com a demandants d’ocupació al SOC i que siguin de l’àrea metropolitana de Barcelona. Aquest concepte defineix la gestió integral d’edificis i serveis generals, tenint en compte totes les persones, espais, processos i tecnologies presents en una organització.

Els continguts repartits al llarg de les 144 hores presencials del curs són:

 1. Context legal del Facility.
 2. Habilitats personals i professionals dintre de l’àmbit dels Facilities Services.
 3. Introducció i conceptes bàsics.
 4. Manteniment, seguretat, neteja, jardineria, recepció i atenció telefònica, organització d’esdeveniments, correu intern i gestió de compres. Cóm integrar tots aquests serveis en un de sol.
 5. Altres conceptes bàsics: SLA, KPI i auditories.
 6. Reorganització de llocs de treball i mudances.
 7. Gestió de màquines de vending.
 8. Gestió d’obres d’art a l’organització.
 9. Gestió i control de taquilles.
 10. Coneixements necessaris per treballar els Facilities Services en entorns especials.
 11. Inserció laboral i sortides professionals en el món del Facility Management.

El mètode d’impartició està bassat en pràctiques sobre casos reals al propi edifici de Citilab, resolts en equip amb solucions innovadores.

https://www.citilab.eu/item-formacions/facility-management/

Curso FM_CITILAB

 

¡Comparte esta entrada!

Sobre el Autor : Admin Admin


0 Comentarios