fbpx

¿QUI SOM?

Som professionals del Facility Management, gestió d’edificis i els seus serveis generals, especialitzats en seguretat i ciberseguretat per a organitzacions públiques i privades, sumant més de 50 anys en la gestió d’edificis.

La gestió de més de 500 edificis d’oficines, 19 palaus judicials, 6 anatòmics forenses, 9 presons, 7 infraestructures crítiques, 6 hospitals, 3 estadis de futbol, més 4.000 habitatges i la formació de més 300 Facility Managers a Espanya i Llatinoamèrica, avalen el nostre treball.

PRINCIPIS FONAMENTALS DE FMIC

INDEPENDÈNCIA: En qualitat d’assessors de serveis, cuidem sempre la independència respecte a tercers, especialment en la presa de decisions referent a proveïdors o socis del nostre client.

FIABILITAT: Cap dada o coneixement adquirit en el procés d’assessoria serà transmès a tercers, posant en pràctica l’assessoria artesanal.

OBJECTIVITAT: El nostre assessorament basa el seu èxit en l’avaluació dels riscos i oportunitats de cada decisió.

COMPETÈNCIA: Només oferim el nostre assessorament en aquells camps en què tenim experiència.

Serveis

Els nostres serveis estan orientats a les persones i organitzacions que gestionen edificis i els seus serveis tant al sector privat com al públic:

Facility Management

FMIC ha gestionat més de 5000 actius immobiliaris basat en un model propi i en més de 50 anys d’experiència acumulats.

Saber més…

Seguretat

FMIC està habilitada pel Ministerio del Interior i té departament de seguretat inscrit a Registro Nacional de Seguridad Privada amb número 987.

Saber més…

Formació

A FMIC  utilitzem metodologia pròpia per a proporcionar als nostres alumnes una formació especialitzada.

Saber més…

Drons i Antidrons

En FMIC som especialistes en la implementació de tecnologia dron i antidron en seguretat pública i privada.

Saber més…

Notícies

Es muy fácil hablar por teléfono, es tan familiar y cotidiano que somos capaces de hacerlo sin recibir clases de cómo hacerlo.  Incluso puede parecer ridículo invertir tiempo en aplicar algunas buenas prácticas que mejoren nuestro sistema de aprendizaje, nos convertimos en “autodidactas” en el uso del teléfono. La gestión incorrecta de las conversaciones al […]

    AÚN ASÍ CHINA EN SUS 5.000 AÑOS DE IMPERIOS FUE INVADIDA EN 3 OCASIONES, ¿SABÉIS CÓMO LO CONSIGUIERON? ENTRARON POR LA PUERTA PRINCIPAL… ¿OS IMAGINÁIS CÓMO? El ejército mongol entró gracias a la ayuda del personal que custodiaba y mantenía las puertas de la entrada principal. Sin violencia ni armas, simplemente convenciéndolos de […]